Ben-Hur dóna el tret d’eixida a la fase estel·lar del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Alacant.

Hui dissabte 12 de gener, arriba al Teatre Principal d’Alacant una de romans: Ben-Hur. Un espectacle que emmarcat en el l Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Alacant.

Nancho Novo signa aquest text que fusiona èpica, comèdia i llenguatge cinematogràfic per a reinterpretar la famosa novel·la de Lewis Wallace.

Eva Isanta, Agustín Jiménez, Elena Lombao, Richard Collins Moore, Víctor Massan i Fael García formen el repartiment d’aquesta potent producció estrenada amb gran èxit en el Festival de Teatre Clàssic de Mèrida 2018.

El segell alacantí el posaran les llums de Juanjo LLORENS, guanyador de tres Premis Max.

En un teatre romà, una companyia del segle I i anuncia que representarà “La Vertadera i Mai explicada història de Ben-Hur”. L’obra viatja per tots els llocs comuns de l’imaginari col·lectiu des de l’els Mags d’Orient seguint una estrela fins a l’aparició de Crist, que arrossegaran a Ben-Hur a una fabulosa aventura com la memorable batalla naval, la carrera de quadrigues i l’acèrrima rivalitat entre Judá Ben-Hur i el seu amic de l’ànima Messala. Una rivalitat que els portarà a competir fins a la mort. O potser no!!! Perquè en aquesta història les coses no són el que semblen.

A més, aquesta adaptació exhibeix un enginy visual definit per la producció com “Teatromascope”, una proposta que permet un joc constant entre el llenguatge cinematogràfic i el teatral, i que acosta tan èpica història a l’espectador de hui sense perdre un àpex de la seua grandiositat. L’obra està plagada d’enginyosos gags, mordaços i absurds diàlegs i una curiosa reflexió sobre la veritat, l’amor i la lluita de gènere.

FITXA:

ESPECTACLE: BEN-HUR

Dissabte 12 a les 20.30 h

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 20 €

Amfiteatre: 15 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h