La vicalcaldesa d’Alacant i regidora de Turisme, Mª Carmen Sánchez, ha entregat els premis “Al Millor Curt LGTBI” i “Gastrocinema” en el transcurs de la Gala de Clausura del XVII Festival Internacional de Cinema d’Alacant, que s’ha desenvolupat a l’Aula de Cultura de la Fundació Caja Mediterráneo.

Mari Carmen Sánchez ha entregat la distinció “Al Millor Curt LGTBI” a Rubén Piqueras, organitzador de “Transformar-te” (Certamen Internacional Transformista d’Alacant), en representació de Jarno Lindemark, director del curt guanyador “From Matti with love”.

En el cas de “Gastrocinema”, la vicealcaldessa ha entregat el premi a Mercalicante, en el 50 Aniversari de la seua fundació. Ha sigut María Dolores Mejía, directora general de Mercalicante, qui ha rebut el guardó.

La regidora d’Igualtat, María Conejero, ha entregat la distinció al documental “Fango”, dirigit per Juanan García i produït per Hidraqua. Ha sigut Francisco Javier Bartual, director general de Hidraqua a la Comunitat Valenciana i director general d’Aigües d’Alacant, qui ho ha rebut.

“Fango” mostra, amb realisme i a través de diferents protagonistes, la tragèdia viscuda a la Vega Baixa a causa de la DANA de 2019.