La regidora de Joventut, Anabel García, juntament amb Sergio Costa, representant de Ganesha Produccions, han presentat la huitena edició del EMVID Music Festival que tindrà lloc el dissabte, 29 de juny en el camp annex del Pepico Amat.

D’aquesta manera, l’esdeveniment començarà a les 12 hores en la Plaça Castelar amb concerts gratuïts. Aquest escenari rebrà a les 13.30 a les Chillers, un grup femení amb el qual “hem volgut mostrar el nostre suport al foment de la igualtat apostant sempre per dones i grups femenins en els nostres cartells, i aquest grup és un emblema del feminisme”. Prèviament a elles, actuaran la banda d’Asp Mute i uns dj’s.

A la vesprada començaran els concerts en el Pepico Amat, que obrirà les seues portes a les 18 hores. En aquest escenari començarà el grup Diagnòstic Vinario, li seguiran el grup eldense Olivia i Amatria; posteriorment arribarà el torn del cap de cartell, Iván Ferreiro, després d’ell Nancys Rosses i tancaran els dj’s ÉlyElla.

“Enguany hem portat el cartell una mica més al tema festiu”, ha explicat Costa “hem reduït un concert i l’hem fet més festival de música per a tota mena de públic amb Nancys Rosses que munten un xou espectacular”.

Per part seua, l’edil de Joventut ha assenyalat que “l’anterior equip de govern municipal va apostar, en tot moment, per donar suport tots aquells esdeveniments i activitats que milloraren l’oferta cultural i d’oci de la nostra ciutat i el nou equip seguirà aquesta línia perquè considerem que és imprescindible que Elda siga una ciutat atractiva i que es consolide com a referent per a la cultura i l’oci, i el EMDIV és un festival de referència”