La Vila Joiosa posa fi a la seua XII Art i Carrer després d’omplir els seus carrers d’espectacles variats als quals han assistit més de 3.500 espectadors. El festival ha tingut un gran acolliment per part del públic, que ha gaudit dels esdeveniments musicals, de dansa, tallers i exposicions, entre molts altres.

Des de cercaviles musicals fins a espectacles amb focs artificials i disfresses són algunes de les actuacions que s’han pogut veure als carrers del municipi. La regidoria de Cultura ha apostat per una fusió entre l’art i el carrer amb la finalitat d’acostar a la gent del municipi uns actes únics a peu de carrer que han acollit a més de 3.500 espectadors.

Aquest cicle no ha comptat només amb actuacions escèniques al carrer si no que també ha apostat per tallers com el de creació artística dirigit per l’artista local Vicenta Llinares. La Companyia Basca Deabru que amb el seu espectacle El seu a Feu, va posar punt final a 5 dies d’espectacles al carrer.

El seu a Feu. Foto: Manuel A. Velandia

El seu a Feu. Foto: Manuel A. Velandia

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vila Joiosa es va donar inici al mes d’agost amb la programació estival denominada Art i Carrer a la Vila Joiosa, en la seua XII edició. La dansa, el teatre, la música, el circ, els tallers i les exposicions, van configurar un cresol artístic a peu de carrer, oferides per al gaudi dels adults i els més xicotets.

La regidora de Cultura, María Ángeles Gualde, s’ha mostrat “molt contenta per l’acolliment del festival, que ha omplit els carrers del municipi amb un ambient únic, gràcies a totes les companyies d’espectacles que han fet possible tots i cadascun dels esdeveniments

D’altra banda, les exposicions  de l’I  Concurs d’Escaparatisme Art i Carrer, organitzat per l’Associació Vilera d’Empresaris i l’Exposició  Els Titelles al Cinema cedida per l’Ajuntament d’Alacant, podran gaudir-se fins al dia 31 d’agost, la primera en els següents comerços de la Vila: Natural Optics, Parais Descans, Guardiola d’homens, Yoyó i tutú, Les coses d’Isa, Arti-K, Urban Kids, Urban, Especialitats Lloret, Tomás Rocha òptica, Angeles Llaz, Esports Kumgang, Seboleto, Optica Aitana, Enigma, Racó d’art i Menta. I la segona a la Biblioteca Municipal Cristóbal Zaragoza i Casa de la Joventut.

Recorda que a la biblioteca i en relació amb Art i Carrer, s’ha preparat tota una guia de lectura relacionada amb els titelles, de la qual podràs gaudir fins a finals d’agost.