El Festival de teatre, titelles i màgia “Marionetari” de Petrer compleix 15 anys i ho fa amb una completa programació d’espectacles infantils i familiars per a les pròximes dates nadalenques.

El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha volgut ressaltar que “a Petrer el Nadal ve carregada d’activitats per a tots els públics”, destacant que “el Marionetari que organitzem des de la regidoria de Cultura se suma a totes les activitats que s’organitzen des de la regidoria de Festes com el Mercat Nadalenc, els tallers de falles i galetes, el Patge Real…”.

La programació arrancarà el diumenge 22 de desembre, a les 18 h en el Teatre Cervantes, de la mà del grup local “Cachirulo Teatre”, que posarà en escena “La Fàbrica de joguets”, un espectacle en el qual participen elfos, Reis Mags, Papà Noel, el Grinch…

El divendres 27 de desembre, també a les 18 h, el Teatre Cervantes acollirà “El Musical de la Granja”, de Màscara Produccions, un espectacle musical i participatiu en el qual el granger i els seus animals canten i ballen les seues cançons preferides.

Després de donar-li la benvinguda al nou any, el dijous 2 de gener, a les 18 h, en el Teatre Cervantes, la companyia Toy Produccions representarà “Disnemanía i la Golfa màgica”, un musical amb temàtica Disney.

L’última actuació programada per la regidoria de Cultura, el dissabte 4 de gener, a les 18 h, en aquesta ocasió en el Forn Cultural, està pensada per a bebés i ninos molt xicotets. Es tracta de “Magic Elements”, de Ahoratecuento i Conta3, un espectacle visual i sensorial que busca despertar l’experimentació a través dels quatre elements de la naturalesa; terra, aire, aigua i foc.

Les entrades per als diferents espectacles es poden adquirir a través d’instanticket.es o en taquilla una hora abans del començament de l’espectacle.