La setmana gran de les arts escèniques ha arribat a Sant Vicent. Del 14 al 28 d’octubre, l’Auditori del Centre Social acollirà la vintè sisena Setmana del Teatre. Set són les obres que componen la programació d’un cartell que podran gaudir de forma gratuïta tant majors com a xicotets.

“Est és sens dubte un dels plats forts que l’Ajuntament programa en l’àmbit cultural juntament amb la Setmana Musical Vicente Lillo Cánovas, on sens dubte brillaran les arts escèniques. Des d’ací volem convidar a totes les persones, tant de Sant Vicent com de voltants, al fet que vengen a gaudir amb nosaltres d’aquesta magnífica programació teatral”, ha destacat l’alcalde de Sant Vicent, Jesús Villar.

El regidor de Cultura, Ramón Leyda, ha ressaltat en la seua intervenció que “aquest és un dels esdeveniments més esperats pels veïns i veïnes de Sant Vicent. Després de mesos d’intens treball hem confeccionat un cartell nou, accessible i de qualitat capaç de conjugar gèneres i estils diversos, que no deixaran indiferent a ningú”. A més, Leyda ha agraït tot el treball realitzat pel personal de Cultura sense el qual “no haguera sigut possible realitzar aquest variat cartell”.

L’equador de la programació ho marcarà ‘3.000 quilòmetres’ de Teatre del Lliurament a les 20.30 hores. La improvisació marcarà l’espectacle on cap dels presents quedarà indiferente.el dijous, 25 d’octubre, La Grenouille Teatre arribarà a Sant Vicent amb la seua obra ‘El triomf de Juan Granota: misèries i virtuts d’un actor’. Ací la sanvicentera Elizabeth Sogorb, a partir de les 20.30 hores, es posarà al capdavant del Segle d’Or espanyol, per a fer un repàs de la glòria i la decadència de la societat espanyola del segle XVII. El Grup Silentium, un col·lectiu de joves promeses de Sant Vicent, estrena en la seua localitat amb molta il·lusió un muntatge basat en fragments de teatre clàssic i dansa. Aquesta cita serà el divendres, 26 d’octubre, a les 20.30 hores.

Finalment, el diumenge, 28 d’octubre, a la 19.00 hores, la XXVII Setmana del Teatre tancarà les seues portes amb ‘Les dives de les ràdio’ de Teatre Raspeig, una comèdia de tint sanvicentero. Ambientada en una antiga emissora de radi, els personatges explicaran al públic les seues desavinences persones i els seus egos en una professió en la qual volen destacar costi el que costi.

Les obres seran d’accés gratuït amb invitació que es deuran en la regidoria de Cultura en horari de 09.00 a 14.00 hores.