El dissabte 1 de juny a les 19:30h tindrà lloc la inauguració de OpJectes, la nova exposició de Cristina Ghetti en Espai Salmaia, que anirà acompanyada a les 20:00h de la performance de dansa contemporània Pre Broken de l’artista Juana Varela dins del marc de les activitats de la Nit de l’Art, que se celebra aquest pròxim cap de setmana a Altea.

El treball de Cristina Ghetti (l’Argentina) en l’abstracció geomètrica l’ha portada a ocupar un lloc important dins dels referents actuals d’aqueixa tendència a Llatinoamèrica. La seua obra cobreix tant el camp de la pintura, com també el vídeo i la performance. Ghetti exposa regularment en Fires d’Art, i el seu treball s’exhibeix en Galeries que la representen en USA, Llatinoamèrica i Europa.

Ha participat en exposicions internacionals en museus com: Vertigo, MACBA Museu d’Art contemporani de Barcelona, Geometric Abstraction Since 1950, Museum of Contemporary Arts, Miami (USA), Mesotica. The America Senar Representativa, Museu d’Art i Disseny de San José (Costa Rica), Geometric Abstraction in Latinamerica, George Mason University, Washington (USA) i recentment en Noves propostes argentines, en el Centre Costa-riqueny de la Ciència i la Cultura de San José (Costa Rica).