Una actuació memorable dels madrilenys Morgan va posar el fermall final al cicle “Moments Alhambra en l’Escenari” de Cerveses Alhambra. Com en les anteriors cites, protagonitzades per Anni B Sweet el 3 d’octubre, i per Neuman el passat 14 de novembre, el concert va tenir lloc en el Teatre Principal d’Alacant, amb totes les localitats venudes. L’altre protagonista de la vetlada va ser un públic compost per 150 afortunats, que van tenir l’oportunitat de compartir sobre l’escenari aquest moment únic amb la banda.

Unes hores abans va tenir lloc en El 17 la presentació prèvia de l’artista i la signatura de discos, en un esdeveniment amb accés gratuït al públic. Per cada consumició d’una Alhambra Especial, els assistents van poder aconseguir diferents premis, des d’una nova consumició, fins a una tote bag del cicle o entrades per al posterior concert en el Teatre Principal.

Una vegada en el teatre, el públic va gaudir de les referències de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes”. Una benvinguda que va donar pas a l’escenari on els estaven esperant unes butaques orientades cap a la banda, amb la platea com a teló de fons, des de les quals van poder veure i sentir el mateix que els músics durant la seua actuació. Aquesta és la singularitat de “Moments Alhambra Música en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir d’a prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Una entrevista en directe abans de l’actuació va permetre conèixer en un ambient proper les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a la banda madrilenya a desenvolupar els seus temes musicals. Tot açò va donar pas al concert acústic, una forma única de gaudir de la veu de Nina sense perdre de vista els seus moviments.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra van completar l’experiència.

Cerveses Alhambra sent passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per açò, la marca cerca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i est és l’objectiu de Moments Alhambra en l’Escenari. Un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible, que marida a la perfecció amb cadascuna de les nostres referències -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja.