L’actuació Etern Morricone amb Ensemble Le Muse, orquestra de cambra italiana amb grans intèrprets de Milà, canvia la seua data, d’acord amb el Auditori de la Mediterrània, a La Nucia, per les complicacions originades per l’actual pandèmia donada la incertesa i les dificultats d’organitzar un viatge internacional, amb vols i allotjaments amb suficient antelació, amb tots els requisits; per això per a tindre major certesa i per a no tindre en suspens als espectadors, la data es trasllada de 2021 a 2022. La nova data serà la de 2 d’abril de 2022, deixant descartada la del 17 d’abril d’enguany. Les entrades adquirides prèviament continuen sent vàlides per a la nova data i els espectadors que desitgen la devolució dels imports de les entrades ho podran fer a través del canal de venda Instant Tiquet, les adquirides amb targeta, i a través del Auditori de la Mediterrània les que s’hagueren abonat amb diners en efectiu.

Etern Morricone emocionarà amb la música de cinema més estimada

Inoblidable i meravellosa. La música de Ennio Morricone, és la banda sonora de cinema més estimada i aplaudida del món. Genial compositor i director d’orquestra premiat amb dos Oscar, tres premis Grammy, quatre Globus d’Or i un Lleó d’Or honorífic, al costat de 27 discos d’or i set de platí.

Ensemble Le Muse és una orquestra de cambra italiana formada per grans intèrprets, totes elles dones, al costat del pianista i director Andrea Albertini. En aquesta orquestra hi ha solistes del famós Ronde Veneziano, i intèrprets que han passat per orquestres de fama mundial del Teatre alla Scala a Milà, Fenice en Venezia i altres formacions italianes.

Ennio Morricone ha sigut i és un autor llegendari, la recent mort del qual, amb 91 anys, el 6 de juliol de 2020 per complicacions després d’una caiguda a la seua casa de Roma, converteix aquesta actuació en pòstuma i en una manera de rendir un homenatge a un dels millors autors de música de cinema de tots els temps.

Les composicions de Ennio Morricone són obres mestres que han embolicat grans interpretacions cinematogràfiques de Robert De Niro, Jeremy Irons, Clint Eastwood, Philippe Noiret, Monica Bellucci i molts grans rostres del cinema.

Etern Morricone serà una nit molt emocionant amb la música de Cinema Paradiso, La Missió, Érase una vegada a Amèrica, Per un grapat de dòlars, El bo,

el lleig i el dolent, Fins que va arribar la seua hora, Malena, The Hateful Eight i grans bandes sonores compostes per Ennio Morricone.

Les entrades estan a la venda i mantenen el mateix preu especial que tenien: 10 €.

Preu amb descompte: 8 € per a estudiants, Carnet Jove, menors de 16 anys, jubilats, pensionistes, grups a partir de 10 persones. S’aplicaran les mesures de prevenció sanitària si n’hi haguera en aqueix dia de 2022. Grups de 20 persones: 7 euros (+ 1 entrada gratis en taquilla).

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània, telèfon: 902 444 300 o en web a través de Instant Tiquet o en el següent enllaç:

https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/