Una actuació memorable del malagueny Zenet va posar el fermall final al cicle “Momentos Alhambra” de Cerveses Alhambra. El concert va tindre lloc al Castell de Santa Bàrbara, amb totes les localitats venudes. L’altre protagonista de la vetlada va ser un públic que va tindre l’oportunitat de gaudir de l’acústic amb totes les garanties sanitàries. Una experiència íntima i emocionant, en la qual artistes i assistents van experimentar una connexió molt especial.

En 2019 publica “La Guapería”, on presenta cançons ja interpretades per artistes com a Bola de Neu, Olga Guillot o Celeste Mendoza. Per aquest disc va rebre el Premi Internacional Cubadisco 2019. A més d’aquests treballs, Zenet ha publicat un recopilatori sota el nom de “Somiar Amb tu” en el qual fa un repàs de la seua trajectòria des de 2008 a 2018.

Com a artista multidisciplinari, Zenet desenvolupa una carrera paral·lela com a actor i, recentment, hem pogut veure-li interpretant a un cantant i pianista d’un bar de la màfia en “Hache”, sèrie de Netflix ambientada a la Barcelona dels anys seixanta.

https://youtu.be/UjSXDF2v0D0