L’Agència Local de Desenvolupament d’Alacant impulsa la nova zona de coworking per a joves en Mercalicante

L’Agència Local de Desenvolupament d’Alacant impulsa la nova zona de coworking per a joves en Mercalicante

La Presidenta de l’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social, Mari Carmen d’Espanya, ha visitat Mercalicante per a definir la nova zona de coworking destinada als joves que l’Ajuntament d’Alacant crearà en el complex amb la col·laboració de l’Escola d’Organització Industrial (EOI). La previsió és que aquesta instal·lació estiga disponible a partir de setembre i se sume al viver d’empreses de l’Agència Local “ImpulsAlicante”, que ha rebut una gran acceptació entre els professionals i ja es troba al 90% d’ocupació.

A més, D’Espanya també s’ha reunit amb la gerent de Mercalicante, María Dolores Mejía. L’objectiu de la trobada ha sigut afermar les relacions de col·laboració ja existents i traçar noves línies d’intercanvi.

En concret, la reunió ha servit per a començar a implementar programes de formació per a aturats en els àmbits de logística i control agroalimentari.

D’aquesta forma, es preveu que part de la formació s’impartisca en la nova aula de frescos de Mercalicante, on els assistents aprendran sobre xarcuteria, pescateria i tractament de fruites i verdures.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X