L’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l’Ajuntament d’Alacant ha presentat el programa d’activitats de setembre a desembre del Centre d’Emprenedors. Les més de trenta propostes són gratuïtes prèvia inscripció, tasca que pot realitzar-se a través de pàgina web de l’Agència Local: www.impulsalicante.es. Aquestes iniciatives estan dissenyades per a formar i incentivar aspectes concrets de la gestió i la innovació empresarial.

En el programa destaquen el lliurament del Premi Jovempa al Talent Jove Empresarial 2018, en l’escenari de l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA), o les Jornades d’Alta Adreça Empresarial. «Tsunami Digital: del repte a l’oportunitat», que tindran lloc en Porta Ferrisa i a les quals acudirà l’experta en innovació i transformació digital Silvia Leal.

El ADDA acollirà també el X Focus Pime i Emprendimiento Alacant 2018. «Indústries 4.0: La Quarta Revolució Industrial». Aquesta trobada empresarial inclourà conferències, taules redones, tallers i activitats de networking amb la finalitat d’impulsar l’activitat emprendora, fomentar la innovació de les pimes i promoure la col·laboració entre llos participants. Més de 1800 persones es van inscriure a la passada edició d’aquest esdeveniment, per al qual ara s’espera aconseguir els 2000 assistents. En el mateix auditori se celebrarà, a més, l’I Congrés de Transformació Social i Humana.

Escola de Talent Femení

El bon acolliment dels tallers i cursos de creació d’empreses ha permès que es tornen a impartir per quatre edicions mensuals fins a gener. L’Escola de Talent Femení també continuarà les seues sessions en l’últim quadrimestre de l’any, donat l’èxit de participació que ha suscitat. En el marc d’aquesta iniciativa, la desenvolupadora d’empreses, docent i escriptora María Regna impartirà el taller «Micronegocios exprés per a dones emprenedores» el 26 i 27 de setembre. El quatre d’octubre, Fuensanta Carratalá, consultora i formadora de neuromarketing, estratègia digital, social selling, Linkeding i neurobranding, parlarà de «Camins digitals per al talent». A l’octubre i novembre, la fundadora d’Emergeix Alacant, MªJesús Buljadon guiarà el curs «Eines de gestió empresarial per a dones».