Les propostes públiques en cultura en la setmana del 17 de juny que es realitzaran en Sala d’ exposicions temporals del MACE, L’Escorxador CCE, Cinemes Odèon. Prendre-us nota.

Esdeveniment: Exposició de Susana Guerrero “el mal en mi”
El Museu d’Art Contemporani d’Elx (MACE) acull a la seua sala d’exposicions temporals l’exposició El mal en mi de Susana Guerrero, una de les artistes il·licitanes més actives i amb més reconeixement a nivell nacional i internacional.

L’exposició El mal en mi, suposa un recorregut pels últims 7 anys de creativitat de Susana Guerrero. La sala d’exposicions temporals del MACE mostra 25 escultures, 1 instal·lació, 10 dibuixos, 2 gravats (xilografia i collagraph) i 2 instal·lacions de xilografies sobre pell i ceràmica.

Susana Guerrero posseeix una hermenèutica personal sobre la qual construeix i modela una nova mitologia contemporània. El seu cresol estètic fusiona materials, textures i cromatismes construint un llenguatge simbòlic de tensió poètica que connecta l’experiència visual amb la sensitiva i emocional.

Les 40 obres que componen l’exposició tenen com a fil conductor un dolor que vincula mites, llegendes, supersticions i tradicions populars amb l’antropologia de l’experiència i la narració del quotidià. Sempre, amb un llenguatge poètic i simbòlic que permet apreciar el seu ritual personal en el procés creatiu i la força expressiva de les seues obres.

Data de finalització: 14-07-2019 14.00

Lloc: Sala d’ exposicions temporals del MACE


Esdeveniment: Festival LGTBI+ Diversa 2019 Políticament incorrecta
Vera Yin Yang ens presenta la seua nova exposició “Políticament incorrecta”. Data: del 7 al 23 de juny.
Sala Lanart.

Una exposició que ens fa mirar cap a tot allò al que no ens atrevim a mirar, però que està

ací. Una exposició que ens parla de la llibertat que existeix a ser diferent, a no tindre por de ser el contrari a la norma, i de la importància de reivindicar el nostre dret a ser lliures. A través de la pintura, la fotografia i l’art digital, VERA ens presenta un món ple de personatges forts, reivindicatives i que criden llibertat, igualtat i diversitat. Una exposició en la qual l’artista es despulla i ens mostra les seues “rareses”, i ens parla de la seua visió crítica del món sense por al fet que la titllen de POLÍTICAMENT INCORRECTA.

Data de finalització: 23-06-2019 23.59

Lloc: L’Escorxador CCE
Esdeveniment: IV Mostra d’Arts Plàstiques
ESCOLA ARTS participa en la IV Mostra d’Arts Plàstiques. Data: del 12 al 28 de juny.
Sala La Nau.

Els alumnes i alumnes d’Arts Plàstiques de l’Escola d’ARTS per a persones amb discapacitat realitzen per quart any consecutiu una exposició amb els treballs realitzats durant l’any per a gaudi de tota persona que vulga acostar-se a contemplar els seus projectes artístics.

Data d’inici: 12-06-2019 00.00

Data de finalització: 28-06-2019 23.59

Lloc: L’Escorxador CCE


Esdeveniment: Tallers de Formació Artística ARTprende
Organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx i impartit per Sofia Castellote, Paco Peraile i Carmen Benito.

Data: del 14 de juny al 10 d’agost. Sala Escèniques 2. Sala Imatge.
Per a joves entre 12 i 30 anys.

TALLER D’INICIACIÓ Al TEATRE. IMPARTIT PER SOFIA CASTELLOTE. Conéixer
diferents tipologies de teatre. Aprendre a transmetre el que ens passa per dins i a posar-nos en la pell d’una altra persona. Aconseguir que l’alumnat puga vincular-se amb les emocions i els sentiments, reconéixer-los, acceptar-los i així poder expressar-los d’una manera teatral. Farem improvisacions lliures o amb consignes, sketchs i representació de xicotets textos. Treballarem l’expressió corporal, ritme escènic i el llenguatge no verbal.

Divendres de 17.00 a 19.30h

TALLER TEATRE INTERMEDI. IMPARTIT PER PACO PERAILE. El curs sorgeix com a
iniciativa per a aquells que, havent experimentat els seus primers passos en el món de la dramatització, estan interessats a continuar formant-se i continuar creixent en aquest camp; un escaló més en el camí de la interpretació. Apunta a provocar una presa de consciència en les persones dels mecanismes fonamentals del teatre i a provocar un alliberament corporal i emotiu a través de l’activitat teatral.
Dissabtes de 10.00 a 12.30h

TALLER TEATRE AVANÇAT. IMPARTIT PER CARMEN BENITO. Si has fet teatre i
vols aprendre coses més específiques… aquest és el teu taller. Treballarem coses interessants; consciència/inconsciència, veritat/mentida, text/pretext, etc… treballarem diverses dinàmiques per a construir personatges, seqüències poètiques, microescenas, etc. Tot sense deixar de jugar al joc més divertit. Póntea prova i no t’ho perdes.

Dissabtes de 12.30 a 15.00h

Inscripcions i preu a partir del 27 de maig en elchejuventud.es

Data d’inici: 14-06-2019 17.00

Data de finalització: 10-08-2019 15.00

Lloc: L’Escorxador CCE

Esdeveniment: El Blues de Beale Street
Basada en la novel·la de James Baldwin, “IfBeale Street Could Talk”, la pel·lícula segueix a Tish, una dona d’Harlem embarassada i recentment promesa que lluita contrarellotge per a demostrar la innocència de la seua parella.

Títol original: If Beale Street Could Talk Adreça: Barry Jenkins
Any: 2018

Nacionalitat: els Estats Units Durada: 119 min
Intèrprets: Stephan James, Regina King, Diego Luna, Pedro Pascal. DEL DIMECRES 19 Al DIUMENGE 23 DE JUNY
Sessions: 17.30 h /20.00 h /22.30 h

Data d’inici: 19-06-2019 00.00

Data de finalització: 23-06-2019 23.59

Lloc: Cinemes Odèon

Esdeveniment: IV Mostra d’Arts Escèniques de la “Escola d’ARTS”
18.00 hores | 20.00 hores (hi ha 2 funcions) Teatre. Espai Escènic.
Un any més, l’Escola d’ARTS per a persones amb discapacitat, es puja a l’escenari amb tot el seu alumnat per a entretindre i divertir a un públic que podrà gaudir de moments intensos i inoblidables amb música, dansa, teatre… l’ART, en definitiva, que és CAPAÇ de moure el món.

Direcció, coordinació, organització: ESCOLA D’ARTS (ASSOCIACIÓ ARTS CULTURA I OCI).

Entrades: única a 5 euros a la venda en la taquilla del Gran Teatre, instanticket.es o una hora abans en la taquilla de L’Escorxador.

Data d’inici: 22-06-2019 18.00

Data de finalització: 22-06-2019 19.10
Lloc: L’Escorxador CCE

Esdeveniment: Menuts i Menudes Artistes
Impartit per Luis Moreno Ferrández, ceramista i il·lustrador.

Per a a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys acompanyats d’un adult o una adulta.

23/06/2019 Giacometti. Coneixerem a l’escultor Giacometti a través de les seues obres i ens inspirarem en elles per a realitzar escultures surrealistes on tot és possible: éssers imaginaris, animals fantàstics, figures estilitzades nascudes dels somnis. Utilitzarem materials com a escaiola, fusta, argila, paper i cartó per a crear les nostres escultures.

Sol·licita les teues places gratuïtes enviant un correu la setmana en la qual es realitza el taller indicant el nom dels participants al següent e-mail: info@luismorenoferrandez.com

Data d’inici: 23-06-2019 11.00

Data de finalització: 23-06-2019 13.00

Lloc: L’Escorxador CCE