Us presentem l’agenda de l’espai cultural FREAKS ARTS GALLERY per a la primera setmana d’agost. D’altra banda, a l’agost, a més de les activitats habituals (anglés B2 els dimecres, dibuix amb model els divendres, intercanvi d’idiomes els divendres a la nit, karaoke els dissabtes nit, club d’escriptura tots els diumenges…) tindrem: cuentacuentos, “connecting People”, concert de jazz, taller de folding book, Speed Dates.

Divendres 3 d’Agost, 22:00:_ DYA (Desert i aigua) és un duo Argentí de Música electrònica Ancestral, açò vol dir que fusionen instruments indígenes de Sudámerica amb màquines de ritmes, sintetitzadors i samplers. Amb cançons de pròpia autoria, líriques amb compromís social i ecològic en un desplegament d’instruments autòctons llatinoamericans embolicats en electrònica psicodèlica. Una curiositat del projecte és l’ús d’instruments natius com Trutrucas mapuches,l’instrument de corda anomenat Ronroco, erques, toyo, quena i bombo Legüero barrejats amb aires digitals, analògics i sampler. La importància de la sobirania dels recursos naturals i del sentit de l’amor a la terra, és la temàtica en la qual se centra la majoria de les líriques. Desert i Aigua són: Dany Riaño: Veu, Ronroco, Guitarra, Zampoña i Quena, i Andrea Feiguin: Bombo Legüero, Sampler, Trutruca.

Dissabte 4 d’agost, de 18 a 22:00: TALLER INTENSIU DE RETRAT AMB MODEL, AMB RUDY COMPRAT

INCLOU MODEL, MATERIALS (LLENÇ I PAPER, LLAPIS, PINTURA, PINZELLS…) Cada participant realitzarà un retrat en dibuix i un altre a l’oli

50€ per participant modele i material inclòs (llenç, pintura, pinzells, etc.)

Màxim 10 participants, amb reserva prèvia

 

EXPOSICIONS: fins al 15 d’agost “Expressió” de Nourdine Tabbai. Del 16 al 30 d’agost León Lijenstein “Construcciones”