«Miriam es troba en l’elecció més difícil que ha de prendre. Aconseguirà aquesta vegada decidir-se i abandonar al seu marit?
El problema és que no localitza al seu fill per a poder escapar de la situació.
L’amant, impacient, la flama al telèfon, es troba esperant-los a baix, al carrer.
A sobre, un dolor persistent de cap li ve a cada estona i no sap a què es deu.»
LÁGRIMAS NEGRAS  és una obra minimalista on es preval el diàleg com a transmissor de tota l’ambientació que es representarà el pròxim 17 de desembre a les 19h en Les Cigarreras.
L’obra tracta d’endinsar-se en la ment desballestada i turmentada d’una dona que ho ha perdut tot i no pot afrontar-ho.
Amb la temàtica triada, es vol afrontar diversos conflictes familiars de l’actualitat en la qual es veu implicada la dona i a penes es tracta en el món del teatre.


La companyia LA TRAMOYA TEATRO, s’inicia en 2022 seleccionat com a millor projecte per a ALACANT A ESCENA 2022, amb l’obra de teatre LÁGRIMAS NEGRAS de Santiago Sureda, estrenant-la el passat 5 de novembre de 2022 a Alacant en el Centre Social Illa de Cuba.
Compta amb l’estimable participació dels següents artistes professionals emergents: SARA PEÑA, ANTONIO PARRA, KIKE GASU I FEDE ROMERO, comptant amb els tècnics MARISOL MORENO com a regidora i ADRIÁN MAZÓN com a Director i escenògraf.
L’empresa d’espectacles arranca just abans de la pandèmia COVID-19, amb la seua pròpia escola  de teatre professional La Tramoia, com a millor projecte empresarial per Impulsa Cultura Projecta d’Alacant on actualment compta amb més de  210 alumnes matriculats. Durant aquest temps ha anat formulant i preparant diferents projectes escènics que estan apunte d’eixir  a la llum, com: teatre infantil, teatre musical, i el drama actual que presentem en aquesta convocatòria.
Així mateix compta amb el seu propi espai d’arts escèniques com a teatre alternatiu on es representa cada cap de setmana diversos micro-teatres.

LÁGRIMAS NEGRAS
Gènere: Drama
Duració 50 min
Públic +12
Preu 15€ (IVA inclòs)
Lloc: C. c. Les Cigarreras (Casa de la música) Carrer Sant Carles, 78, Alacant
Hora: 19:00h

Pots aconseguir les teues entrades en:
https://entradium.com/events/lagrimas-negras-teatro
https://www.eventbrite.es/e/entradas-lagrimas-negras-466734093237
Taquilla anticipada Carrer Pradilla, 1 (la Tramoia), Alacant