El Teatre Castelar acollirà el pròxim 26 de novembre, a les 20.00 hores, la representació de l’òpera ‘Don Gil d’Alcalá’, de Manuel Penella, amb motiu de la celebració del 30 aniversari de l’Agrupació Lírica Ciutat d’Elda, que estarà acompanyada per l’Orquestra Simfònica del Teatre Castelar.
La regidora de Teatre, Rosa Vidal, acompanyada de Paco Martínez,  secretari de l’Agrupació Lírica Ciutat d’Elda, i de la presidenta d’aquesta, María Dolores Zafra, han presentat aquest matí una gala que, en paraules de Vidal, “servirà per a commemorar la creació d’una agrupació que compta ja amb 35 títols i que de manera ininterrompuda, excepte per la pandèmia, han portat la sarsuela no sols a Elda, també a tota la província”.
L’edil ha animat “a tot el públic d’Elda i de la comarca, i fins i tot d’altres punts d’Espanya, que s’animen a gaudir de la sarsuela, de música i d’una gran posada en escena i que facen costat a un gènere musical tan important”.
Per part seua, Paco Martínez ha indicat que “hem volgut oferir una obra rellevant dins del gènere, una òpera còmica i és una obra de les més importants del nostre repertori. Tenim molta il·lusió i esperem que el públic gaudi d’un gran espectacle, amb 40 persones entre cor i solistes, més una orquestra de 22 músics”.
Les entrades estan a la venda en Servientradas i en les taquilles del Teatre Castelar dues hores abans de l’espectacle, amb preus de 20, 15 i 10 euros.