La Sala del Consell ha acollit la presentació d’Elx Fashion Weekend que es celebrarña els dies 27 i 27 d’abril en el Centre de Congressos. Un esdeveniment en el qual col·labora l’Ajuntament a través de la regidoria de Benestar Social juntament amb associacions com Sense Límits i AODI i que té com a objectiu donar a conéixer la moda per a tots i totes les persones, sense l’estereotip de model que la majoria ja té fixat, més realistes o que no compleixen amb els rangs de bellesa establits, participant en el mateix persones de societat civil, entre elles persones amb diversitat funcional.

El divendres 26 a la vesprada de 16.00 a 20.30 hores s’iniciaran les desfilades i a continuació tindrà lloc un sopar benèfic. El dissabte les desfilades seran de 12.30 a 22 hores.

En l’esdeveniment participen 12 dissenyadors i prop de mig centenar de models.

Aquesta passarel·la pretén impulsar la visibilitat de la discapacitat en el món de la moda i crear consciència des d’un altre punt de vista entorn del tema de la inclusió de les persones amb discapacitat, així com demostrar a la societat que poden realitzar infinitat d’activitats i realitzar-se com a persones en qualsevol àmbit. Entre els models, participaran homes i dones, amb i sense discapacitat, de diferents edats i diferents complexions i tots i totes amb roba de diferents dissenyadors emergents de moda actual.

Entre els col·laboradors i participants en aquestes jornades es troba una Associació de persones amb discapacitat física “SENSE LÍMITS”, pertanyent al Consell Municipal de Persones amb Discapacitat d’Elx. Des d’aquesta associació desfilaran quatre models amb mobilitat reduïda, que donaran visibilitat a aquest col·lectiu, a més de posar en valor la diferència i l’heterogeneïtat de les persones en la societat en general, i en el món de la moda en particular.