L’exposició itinerant Repsol Racing Tour arriba a Elx després del seu pas per més de 180 localitats i sent un èxit de visitants. Una exposició gratuïta en la qual ha col·laborat l’Ajuntament i que suposa un pla d’oci perfecte per a tota la família. Repsol Racing Tour estarà obert en l’Av. de la Llibertat amb el Carrer Xacarella fins al 21 d’abril, de 12 a 20 h.

Els ciutadans podran gaudir de forma gratuïta d’aquesta exposició, en la qual coneixeran de prop a l’Equip Repsol en les diferents competicions en les quals participa i ha participat: Mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme, Vol acrobàtic, etc.

Repsol Racing Tour és una exposició que consta d’una unitat mòbil amb elements interactius, realitat virtual, exposició d’objectes històrics, continguts audiovisuals, multimèdia, etc. Compte amb la moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2017. Al costat de la unitat mòbil principal s’instal·larà, a més, un circuit inflable de motos infantils (correpasillos).

lLas activitats són completament gratuïtes i estan destinades a tota la ciutadania, permetent a persones de totes les edats gaudir i aprendre sobre els esports de motor. La unitat mòbil està adaptada i compta amb els corresponents equipaments que faciliten l’accés i la participació.

sonas con movilidad reducida y para invidentes.