La regidora de Cooperació Mariola Galiana, ha assistit a la inauguració de “Mirades del Sàhara”, una exposició promoguda pel IES La Foia d´Elx, en col·laboració amb l’Ajuntament i la UMH, en el marc del projecte d’Aprenentatge-Servei que el centre està desenvolupant, relacionat amb la situació de les persones sahrauís refugiades en els campaments de Tinduf, a Algèria.

“Estem davant una interessant iniciativa de l’IES La Foia en favor de la sensibilització i educació de l’alumnat i ciutadania il·licitana respecte a la població refugiada, a la formació del personal docent sahrauí, o a la dotació de recursos, equips i infraestructures que permeten millorar la qualitat educativa dels i les menors que viuen en els campaments”, ha assenyalat Galiana qui ha animat als il·licitans i il·licitanes a visitar aquesta exposició en l’hall de l’edifici Altabix de la UMH.

L’exposició, que es podrà veure fins al 13 de març, consta de 25 imatges de 30 x 40 cm. de rostres i moments de la vida quotidiana en els campaments sahrauís de Tinduf, realitzades per la fotògrafa Susana Mestre.

“Aquesta exposició compleix un doble objectiu, d’una banda, fomentar en l’alumnat l’interés per les labors de cooperació i estendre la solidaritat amb la causa saharui, per una altra, recollir suports per a complir els objectius d’aquest projecte en relació amb la població refugiada sahrauí, cas de cursos d’aprenentatge de l’espanyol, contribuir a la formació del personal docent i contribuir al desenvolupament del sistema educatiu sahrauí”, ha assenyalat la regidora.