La regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida pel regidor José Ramón González, ha aprovat en aquest matí en Junta de Govern la convocatòria d’un procediment obert simplificat per a contractar l’execució de les obres d’adequació de dos locals municipals, que estan situats al carrer Sergent Vaillo, per a la cración d’un centre sociocultural.

Aquestes obres s’han dividisc en dos lots, tenen un termini d’execució de dos mesos i compten amb un pressupost base de licitació de 152.080 euros, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), mitjançant el programa operatiu de creixement sostenible per a la programació 2014-2020 «una manera de fer Europa».

L’edil d’Infraestructures ha destacat la importància de “poder recuperar els dos locals que actualment estan en desús, amb l’objectiu de recuperar-los i crear en el barri un espai sociocultural, amb diferents sales que es podran dur a terme amb aquests dos projectes”.

El primer lot que eixirà a licitació és per a adequar el local municipal del carrer Sergent Vaillo, 28 baix, d’Alacant, amb un pressupost de 66.826,19 €, per als tres anys de duració inicial del contracte, admetent-se proposicions a la baixa.

El segon Lot és per a l’adequació d’un local municipal situat al carrer Sergent Vaillo, 30, en Planta Baixa, d’Alacant, amb un pressupost de 85.254,61 €, per als tres anys de duració inicial del contracte, admetent-se proposicions a la baixa.

La convocatòria s’anunciarà en el perfil del contractant, i aquestes obres s’impulsen amb l’objectiu de generar un mapa d’equipaments en el territori EDUSI, davant la necessitat de tindre espais disponibles en els barris inclosos en el marc del fons europeu.