L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Igualtat que dirigeix l’edil María dels Àngels Goitia, proposa començar el mes de març amb el cicle “Dones al cinema”, que forma part del programa d’activitats institucionals amb les quals reivindicar el 8 de Març, Dia de la Dona.

El cicle, gratuït i obert al públic, que han organitzat de forma conjunta el Festival de Cinema d’Alacant, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i la Regidoria d’Igualtat, tindrà lloc en el Saló d’Actes de la EOI. Allí es podran veure quatre pel·lícules, una per dia, des del dilluns 4 al 7 de març, de temàtica relacionada amb la lluita per la igualtat i en versió original amb subtítols en espanyol.

Dones al cinema

Així, el dilluns 4 de març a les 16 hores es projectarà de la versió original en francés, subtitulada en espanyol, de “La font de les dones”, una pel·lícula de Radu Mihaileanu. El dimarts 5, a la mateixa hora, el llarg triat és “Sufragistes”, de Sarah Gavron, que es passarà en versió original en engonals amb subtítols en espanyol. El dimecres 6, també a les 18 hores, la producció de Christian Schwochow, “Paula”, es podrà veure en versió original en alemany, subtitulada en espanyol. El dijous 7, el cicle conclourà a les 11.15 hores amb pel·lícula “Mataharis” de Icíar Bollaín, es podrà veure en espanyol, amb subtítols.