El Patronat de l’Habitatge obri el termini per a poder participar dimarts que ve 2 i es tanca el 20 de novembre amb tres guardons i una mostra de les millors obres
En aquesta edició torna al Claustre el concert de Rooftop de The Liverpool Band, grup tribut de The Beatles, el diumenge 13 de novembre a les 12 hores

L’Ajuntament d’Alacant, a través del Patronat de l’Habitatge, convoca la quinzena edició del Concurs ‘Tardor Fotogràfica en el Barri antic d’Alacant’ juntament amb l’Associació d’Escriptors de Llums de la Universitat d’Alacant. El certamen es crea per a donar difusió i promoció al nostre emblemàtic centre històric a través de la fotografia en blanc i negre, i de l’ull dels seus ciutadans. En aquesta edició torna al Claustre el concert de Rooftop de The Liverpool Band, grup tribute de The Beatles, que se celebrarà el diumenge 13 de novembre a les 12 hores.
El termini per a poder participar en aquest concurs s’obri el dimarts 2 i es tanca el 20 de novembre, i la temàtica de la fotografia és el Barri antic, i s’admetran fotografies preses des del Castell de Santa Bàrbara cap a l’àrea delimitada, i els guanyadors rebran tres premis de 300€ i una mostra de les millors obres.
El regidor d’Habitatge, José Ramón González, ha destacat que “el concurs sempre compta amb molta participació, i és una iniciativa creada per a posar en valor el Barri antic i revitalitzar un dels racons més bonics i històrics de la nostra ciutat que el Patronat de l’Habitatge promociona, i va animar a participar ja que compta amb importants premis econòmics”.
En el concurs poden participar majors de 16 anys amb autorització, i els tres primers guanyadors obtindran cadascun un premi de 300 € oferits pel Patronat de l’Habitatge de l’Ajuntament, i es contemplen també una exposició de la mostra de les 24 millors obres i les premiades, que es podrà visitar en l’edifici municipal El Claustre, des del dia 14 de desembre i fins al 6 de gener.
El regidor José Ramón González, va explicar que el Patronat de l’Habitatge porta molts anys treballant i impulsant projectes i importants obres en el Barri antic i està molt implicat destacant “la revitalització del barri apostant per construir dos edificis de residència universitària, la Porta gran i Saint Lucia, un edifici d’aparcament per a residents i la urbanització dels vials circumdants, la millora de l’accessibilitat de Santa Cruz amb un nou ascensor i les obres per a recuperar les restes arqueològiques de la muralla del S.XIV i XVI».
Les persones i aficionats a l’art de la fotografia majors de 16 anys que vulguen participar poden fer-ho fins al 20 de novembre a les 23.59 hores, i solament es podran presentar dues fotografies en digital o analògiques per persona i no s’acceptaran fotografies que no siguen propietat de l’autor.
Els premis, que atorgarà un jurat compost per persones reconegudes i professionals de la fotografia, es donaran a conéixer el pròxim 14 de desembre en el Palau del Portalet LAB15a les 18.30 hores. El regidor d’Habitatge celebra que “una vegada més s’organitze aquest concurs que està totalment consolidat i que es porta avant juntament amb l’associació d’Escriptors de Llums de la Universitat d’Alacant, apostant així per la cultura i l’art fotogràfic dins d’una iniciativa que pretén també posar en valor el nostre Barri antic”.