L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Comerç i Consum, ha organitzat, al costat del Centre Educatiu de Recursos de Consum Alacant (CERCA), la primera edició de les ‘Jornades Tècniques de Consum’, un acte que servirà per a debatre temes d’actualitat que preocupen els consumidors alacantins amb motiu del Dia mundial del Consumidor. El programa, que compta amb diversos ponents de diverses entitats de la ciutat, se celebrarà en la sala d’actes de la Casa de la Festa Manuel Ricarte, el pròxim 12 de març.

La regidora de Consum, Lidia López, ha convidat a participar en aquestes jornades assenyalant que amb aquest esdeveniment es pretén «tractar de conscienciar als ciutadans sobre la importància d’exercir un consum responsable que incidisca favorablement en el seu dia a dia».

En la trobada participen més de deu experts en el tema com: Emilia González Carrión, directora Territorial d’Alacant de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana; Vicente Armengol, president de l’Associació de Comerciants «Cor d’Alacant»; Dolores Mejía Moya, directora-gerent de Mercalicante i Pedro Antón Fructuoso, metge especialista en psiquiatria, entre altres.

«Educació en matèria de consum sostenible», «La influència del Consumidor en el Comerç i l’Hostaleria d’una ciutat», «Accions de consum per a preservar el planeta» i «La pornografia infantil. Entra sense cridar» seran els temes sobre els quals versarà la jornada.

«És un programa molt complet que ajudarà al fet que els alacantins coneguen els drets fonamentals que tenen com a consumidors i puguen efectuar, d’aquesta manera, un consum responsable i sostenible», ha indicat l’edil de Comerç i Consum.

L’esdeveniment està limitat a 100 places fins a completar l’aforament. Per tant, les persones que vulguen assistir hauran de remetre les seues dades a inscripcionjtc@alicante.es