La vicealcaldesa de l’Ajuntament d’Alacant, Mª Angeles Goitia, ha presidit hui juntament amb el regidor de Joventut , Israel Cortés, l’acte de lliurament dels premis dels tres concursos nadalencs organitzat per la Regidoria de Festes, en els quals han participat més d’un centenar de persones.

Els premis atorgats a una vintena de joves han sigut entregats aquest matí, en el Saló Blau, per part de Bellea del Foc Infantil 2018, Aleida González Martín-Zarco, i les seues Dames d’Honor -Sandra Sánchez Sánchez, Beatriz Postigo Portes, Marta Ponce Rodríguez, Carmen Ortega Postigo, Trinidad Alonso Juan, i Eugenia Vicedo Quereda.

L’edil de joventut que ha presentat l’acte ha agraït la participació i la “gran qualitat dels dibuixos” , destacant que “ha sigut difícil decidir als guanyadors que podran conéixer als Reis Mags, acudir a la Mascletá o anar a patinar a la pista de Gel”.

En la categoria de concurs infantil Dibuixa als teus Reis Mags els deu guanyadors tindran el privilegi de conéixer en persona als Reis Mags al final del desfilades, en el Saló Blau de l’Ajuntament. A més, se’ls ha fet lliurament de tiquets per a poder gaudir de la cavalcada en les cadires col·locades al llarg del recorregut.

Des de la regidoria de Festes informen que tots els participants han obtingut cinc invitacions per a l’espectacle Crazy Deams, missió especial Nadal que tindrà lloc en la Plaça de Bous abans de la Cavalcada dels Reis Mags, el dia 5 de gener a les 17.00, just abans de l’arribada de Les seues Majestats a la ciutat.

Per a aquest espectacle la Regidoria de Festes ha posat aquest matí tres mil invitacions gratuïtes a la disposició del públic general, que podran ser retirades a la Casa de la Festa de dilluns a divendres en horari de 9 a 21 hores.

En aquest sentit l’edil Israel Corts va indicar que “el Nadal són dates pensades per als xiquets amb els quals gaudim en aquestes festes”, i per això des de la regidoria de Festes s’ha organitzat aquesta nova edició del concurs perquè «els més joves desenvolupen la seua creativitat des de xiquets i participen».

D’altra banda, els guanyadors del concurs de fotografia Nadal Solidari gaudiran de dues invitacions per a les atraccions de la Plaça de Bous -una per al tobogan i una altra per a la pista de gel-.

Finalment, els deu seleccionats del concurs fotogràfic Viu la Il·lusió de la Mascletà han obtingut dues passades VIP per a presenciar la mascletà del 31 de desembre en la plaça d’Estels.