Fotògrafs professionals i amateurs de més de 23 països han participat en 2018. Tal com ha volgut ressaltar l’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla que no va poder assistir als parlaments de l’acte inaugural «ha sigut una edició en la qual l’elevat nivell de les obres presentades ha fet especialment dur el treball del jurat, m’agradaria agrair-los també a ells el seu excel·lent treball«.

La fotografia és una de les manifestacions artístiques més benvolgudes pel públic i creiem que la Sala d’exposicions de la Llotja és el lloc perfecte per al seu gaudi. Alacant ha d’estar al capdavant de les ciutats referents, no solament pel seu clima i les seues platges sinó per una oferta cultural diversa i de qualitat.

El concurs ha explicat enguany amb 311 participants i 1965 obres. El primer premi de la categoria de col·leccions ha recaigut en Manuel López Francés; el d’individuals ha sigut para Manu Barreiro Rodríguez; el primer premi en la categoria de residents en Alicantes ho ha rebut Jose Antonio Ramírez; i finalment en la categoria de socis del club fotogràfic, el més destacat has sigut,Vicente Bataller.

La mostra podrà visitar-se en la Sala d’exposicions de la Llotja fins al 21 de juliol.