L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria de Cultura i la Generalitat organitzen dos concerts aquest cap de setmana per a commemorar el Dia de Santa Cecilia (dia dels músics). El dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre a les 12 hores en l’en la Petxina de l’Esplanada, alacantins i turistes podran gaudir de la música de dues agrupacions que formen part de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)

L’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla, ha volgut destacar «la importància que té el treball de les diferents agrupacions musicals de la Comunitat, i la vinculació que els alacantins tenim amb elles». «Tant l’Ajuntament com la Generalitat volem rendir el nostre particular homenatge a tots ells a través d’aquests dos concerts en un espai tan especial com és la “Concha” de l’Esplanada».

El director territorial de Presidència de la Comunitat Valenciana a Alacant, Esteban Vallejo, destaca que es tracta d’una celebració conjunta, tant de l’Ajuntament d’Alacant com de la Generalitat Valenciana. “Ens unim a la festa que se celebra amb motiu de la patrona dels músics i del Dia de la Música que es commemora el dia 22 de novembre”, ha assenyalat.

Ha explicat que seran dos concerts “als quals convidem a tots els alacantins i habitants de la comarca” i que compta amb el format clàssic de concert en la “Concha” de l’Esplanada, al migdia tant el dissabte 24, com el diumenge dia 25.

«Tant la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant com a Presidència de la Generalitat Valenciana conviden a tots els alacantins a celebrar juntament amb els músics el dia en el qual es reconeix alguna cosa molt important en la nostra terra com és la música, probablement el nostre tercer idioma”.