L’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla, i la presidenta d’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant (APHA), Victoria Puché, han signat aquest matí el conveni amb el qual totes dues institucions estableixen la col·laboració per a la difusió i coneixement entre el públic en general de totes les activitats organitzades o subvencionades per la Regidoria de Cultura.

Totes dues parts han destacat la importància d’impulsar l’oferta cultural de la ciutat com a reclam turístic, i oferir als visitants una informació detallada sobre totes les activitats que es programen des de la Regidoria.

«Comptar amb la gran oferta cultural que realitza la Regidoria, permet als hotelers donar a conéixer una oferta de turisme de qualitat cultural complementari al nostre sol i platja. Per a la planta hotelera d’Alacant és de vital importància quan comercialitza la destinació d’Alacant a nivell nacional i internacional unir turisme i cultura, ja que és un element diferenciador d’altres destinacions turístiques competidors que també ofereixen sol i platja», ha manifestat Padilla.