L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria de Cultura, ha obert el termini d’inscripció per a la programació `Aula d´estiu´ 2019 que es desenvoluparà en el Centre Cultural Les Cigarreras de l’1 al 26 de juliol, de 9 a 14 hores o de 9 a 16.30 hores, amb servei de menjador.

La inscripció, que es realitzarà per setmanes completes, es podrà fer a través dels telèfons: 96 192 26 49, 96 192 26 44 o 96 315 20 24. També en l’adreça de correu electrónicodidacticacmcv@gva.es.

L’aula d´estiu, que compleix la seua quarta edició enguany, és una iniciativa impulsada pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre Cultural Les Cigarrera. Es tracta d’una escola artística d’estiu basada en el joc com una eina d’aprenentatge on es pretén que els més xicotets puguen desenvolupar la seua sensibilitat artística en un espai privilegiat, com són el Museu d’Art Contemporani d’Alacant i el Centre Cultural Les Cigarreras.

Participació i preu

El nombre de participants tindrà un mínim de 10 persones i un màxim de 24 per setmana. El preu per setmana i per xiquet/a amb un horari de 9 a 14 hores és de 75 euros, 140 euros en el cas d’inscriure a dos xiquets/as. L’organització ha informat que, en el cas de ique participen més de dos germans/as, s’aplicarà un descompte de 5 euros per setmana a partir del preu original sobre el tercer, i així successivament.

Per part seua, en horari de 9 a 16.30 hores, amb servei de menjador inclòs, el preu per setmana per a un únic xiquet/a és de 120 euros, 230 euros en el cas de ser dos. Durant els mesos de maig i juny es convocaran reunions informatives.

Tallers i rutes culturals

Aquests tallers creatius, que estan dirigits a xiquets de 6 a 12 anys, tenen per objecte impulsar la creativitat dels més xicotets, la capacitat crítica i d’anàlisi per a dur a terme idees i projectes de forma imaginativa, flexible i resolutiva.

A més, es realitzaran rutes culturals amb les quals es pretén promoure la curiositat per a altres models de ciutat i formes d’habitar, així com visites a altres centres culturals, sessions de treball amb artistes i professionals de la cultura.