L’Ajuntament d’Alacant obri la inscripció per a participar en l’Escola d’Estiu ‘Cocinando sonrisas’, que es desenvoluparà en el Centre Educatiu de Recursos de Consum d’Alacant (CERCA) del 26 de juny al 6 de setembre, amb un horari de 8 a 14.30 hores destinat a xiquetes i xiquets de 6 a 14 anys.

El Centre Educatiu de Recursos de Consum (CERCA) integrat dins de la regidoria de Comerç que dirigeix Marisa Gayo i regit pel tècnic, Juan Carlos Victoria, ha programat diversos tallers de cuina perquè els xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys puguen conéixer de primera mà els aliments realitzant la compra en el Mercat Central. A més, aprendran a conservar i a tractar els aliments, elaboraran receptes saludables diàriament i participaran en el concurs de cuina setmanal.

Així mateix, s’han organitzat activitats d’exercici físic, amb els jocs de l’aigua en la Plaça del Mercat Central i esports d’equip en les instal·lacions municipals del parc dels Tunos (Prolongació d’Alfonso el Savi).

Dins de la programació oferida, es realitzaran manualitats apostant, així, per la creativitat dels joves. Es duran a terme activitats d’expressió artística com a ball, teatre i titelles, entre altres, a més d’una excursió setmanal.

El Centre A prop és un servei públic municipal, integrat en el Departament de Consum i situat en els baixos del Mercat Central. Presta els seus serveis a diferents col·lectius, des dels joves consumidors a través dels seus centres educatius, fins als consumidors de la tercera edat, a més de col·lectius desfavorits i associacions de consumidors i de comerciants, entre altres.

Inscripció i preu

La inscripció a aquests tallers es pot realitzar de manera online en la Web https://www.alicante.es/es/noticias/escuela-verano-cocinando-sonrisas-cerca emplenant el formulari. Una vegada admesa la sol·licitud, es notificarà la forma de pagament. El preu d’aquests tallers per setmana completa és de 42 euros. Del 26 al 28 de juny, el preu és de 25 euros; del 29 de juliol al 31 també serà de 25 euros i per als dies 1 i 2 d’agost, el preu és de 18 euros.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon 691 55 65 79, escriure al correu electrònic adensalud@gmail.com i/o en el propi Centre Educatiu de Recursos de Consum (CERCA).