El Centre Educatiu de Recursos de Consum d’Alacant (CERCA), integrat dins de la regidoria de Comerç que dirigeix Marisa Gayo, ha organitzat al costat de l’Associació ADENS i l’Escola de Pasqua “Cuinant somriures”, sengles tallers d’hàbits de vida saludable durant els dies 18, 23, 24, 25 i 26 d’abril.

El Centre Educatiu de Recursos de Consum (CERCA) regit pel ténico Juan Carlos Victoria, ha programat diversos tallers de cuina, exercici físic i reciclatge, entre altres, perquè els xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys aprenguen nocions bàsiques de cuina saludable i siguen capaces d’elaborar les seues pròpies receptes.

A més, aprenderán a realitzar exercici amb balls virtuals i jocs col·laboratius, així com dissenyar i fer manualitats amb materials reciclats. Així mateix, tindran a la seua disposició moltes altres propostes educatives. Els participants rebran un davantal de cuina com a obsequi.

El Centre CERCA és un servei públic municipal, integrat en el Departament de Consum i situat en els baixos del Mercat Central. Presta els seus serveis a diferents col·lectius, des dels joves consumidors a través dels seus centres educatius, fins als consumidors de la tercera edat, a més de col·lectius desfavorits i associacions de consumidors i de comerciants, entre altres.

L’edil popular que dirigeix l’àrea de Consum, Marisa Gayo, ha incidit en la necessitat de conscienciar als més xicotets “perquè desenvolupen hàbits de vida saludables i ho facen d’una manera lúdica i educativa”.

Tallers i preu

Durant cinc dies de les vacances escolars i en un horari de 9.00 a 14.00 hores, l’Escola «Cuinant Somriures», comptarà amb tallers de cuina, exercici físic i reciclatge, entre altres. Aquests cinc dies tenen un preu de 45 euros i 40 euros per a tallers de quatre dies. Existeix l’opció de realitzar aquestes activitats en dies solts, amb un preu de 12 euros.

Inscripció

La inscripció a aquests tallers es pot realitzar de manera online en la Web https://www.alicante.es/es/noticias/escuela-pascua-cocinando-sonrisas-0 emplenant el formulari. Una vegada adminitida la sol·licitud, es podrà realitzar l’ingrés en el número de compte que figura en la fitxa d’inscripció.