L’Ajuntament d’Alacant ha organitzat un ampli programa d’activitats que tindran lloc durant el mes de març, organitzades per les regidories de Participació Ciutadana, Acció Social i el Centre Educatiu de Recursos de Consum (A prop), integrat en el Departament de Consum.

Propostes de voluntariat

La Regidoria de Participació Ciutadana promou l’associacionisme i el voluntariat a la ciutat a través del Centre d’Associacions i Voluntariat d’Alacant. En aqueix sentit, la institució busca ara voluntaris per a col·laborar amb diferents entitats en diversos projectes. Per a conéixer els detalls de la convocatòria es pot contactar amb el Centre d’Associacions i Voluntariat, en la seu del carrer Serrano, 5, local baix; a través del telèfon 965124117 i per correu electrònic amb l’adreça centro.voluntariado@alicante.es

Eixides i tallers

La Regidoria d’Acció Social ha presentat la programació d’eixides dirigides a persones dels Centres Municipals de Majors. Aquestes activitats són gratuïtes prèvia inscripció per telèfon al número 965149469, en horari de dilluns a divendres de 9 a 12 hores, tindran lloc els quatre primers divendres de març de 2019 i inclouen el desplaçament fins al lloc de l’excursió.

Les places es repartiran per un sorteig, que es realitzarà a la Casa de Socors, Avinguda de la Constitució, 1. Per a totes les jornades és imprescindible que cada assistent porte tant documents personals -DNI, SIP i targeta de transport- , com una xicoteta motxilla amb aigua, menjar, gorra o barret, ulleres de sol i protecció solar, a més de calçat còmode i roba esportiva.

A més, del 4 de març al 17 de juny, es desenvoluparà el «Taller de costura» en el Centre Comunitari «Tómbola» tots els dilluns en horari de 17.30 a 19.30 hores. Amb aquesta activitat, sense cost i per a totes les edats, encara que els menors de 12 anys han d’assistir acompanyats d’una persona adulta, la Regidoria d’Acció Social vol promoure la consciència mediambiental i l’artesania. Així, les persones interessades a aprendre tècniques de costura han de realitzar la inscripció en el mateix taller o a través del telèfon 690004835.

Educació per al consum

El Centre Educatiu de Recursos de Consum (A prop), integrat en el Departament de Consum ha organitzat cursos i tallers en els àmbits de les noves tecnologies sobre informàtica avançada i usos de mòbils, de cuina saludable i gastronomia i d’activitat física i salut. La inscripció als mateixos i la sol·licitud de més informació ha de realitzar-se bé de forma presencial en l’A prop, que està situat en el Mercat Central, carrer Calderón de la Barca; per mitjà del número de telèfon 965145294 o via correu electrònic mitjançant l’enviament d’un missatge a l’adreça cerca@alicante.es.