El regidor de Cultura d’Alacant, Antonio Manresa, ha donat a conéixer que el seu departament acaba de posar en marxa una nova via d’informació a través del servei de missatgeria instantània WhatsApp per a millorar la comunicació amb els ciutadans interessats en la Cultura d’Alacant.

Manresa ha explicat que des de l’equip del Centre Cigarreras han avançat amb aquesta nova via per a traslladar als ciutadans notícies i dades sobre esdeveniments connectats amb les activitats d’oci i cultura impulsats per la pròpia Regidoria o actes en els quals ajuda, finança o col·labora. També es llançaran anotacions incloses en l’agenda cultural, tot això amb l’objectiu de potenciar l’assistència de públics de totes les edats als seus actes.

Les persones que s’inscriguen en la relació d’interessats per a rebre aquestes novetats descobriran en la seua WhatsApp un màxim de 5 missatges a la setmana, un número ajustat amb la idea de no provocar saturacions.

Passos a seguir

Des de la regidoria aporten també els passos que els ciutadans poden seguir per a activar i quedar inclosos en aquest servei cultural. El procediment és el següent:

  1. Introduir en l’agenda del seu telèfon mòbil el número 638.354.724.
  2. Enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA al número 638.354.724.
  3. Rebrà un WhatsApp de benvinguda.

En el moment que l’interessat vulga donar-se de baixa en aquest servei municipal de WhatsApp, bastarà amb enviar un missatge amb la paraula BAIXA al número 638.354.724, després del que rebrà una notificació.

Des de la Regidoria de Cultura expliquen que, de moment, només existirà la possibilitat de rebre informació relacionada amb els esdeveniments d’oci i cultura esdevinguts a Alacant. I que no està contemplada la interacció via WhatsApp per a consultes i altres tràmits generals de l’Ajuntament, devent per a això els canals en funcionament a través de la pàgina web municipal: www.alicante.es