El Club Fotogràfic Alacant (CFA) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant convoca el V Concurs Internacional de Fotografia “Alacant” 2019 amb un total de 4.500 €, repartits en dotze premis, que oscil·len entre els 1.000€ el primer guanyador i 150€ l’últim. Els interessats a participar en la cinquena edició del concurs, poden realitzar la seua inscripció fins al 21 d’abril.

En aquesta ocasió, i amb l’objectiu d’animar a la participació dels alacantins, es reservaran tres premis als afeccionats a la fotografia residents a la ciutat (per valor de 300, 200 i 150 € respectivament) i un altre premi als residents a la província (per un valor de 150 €).

L’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla ha destacat la importància que des de la regidoria de Cultura es done suport a un any més al Club Fotogràfic d’Alacant «amb els quals durant tot l’any, treballem de la mà per a difondre i visibilitzar la fotografia a la nostra ciutat». «Em sembla important, que en aquesta edició s’anime i done suport a través d’uns premis especials als artistes locals».

El Concurs s’ha consolidat any rere any, i durant les quatre edicions anteriors, han participat un total de 48 fotògrafs de tot el món.

Els participants poden entregar les fotografies en color o blanc i negre, amb temàtica i tècnica lliure i no han d’haver sigut premiades amb anterioritat. La remissió és mitjançant suport digital.

Per a obtindre les bases del concurs i enviar les imatges s’ha d’accedir a la web: www.clubfotograficoalicante.es i seguir les instruccions
 del programa informàtic.

Finalment del 4 de juliol al 30 d’agost, s’organitzarà una exposició en el Centre Municipal de les Arts en la qual es mostraran totes les obres finalistes i premiades.