L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la regidoria de Joventut, que dirigeix l’edil de Compromís, Lumi Puigcerver, ha llançat per a aquest estiu una nova proposta d’oci educatiu dirigit als joves. Es tracta de ‘Estiu Jove’, una escola per a joves d’entre 12 i 18 anys que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost en el nou Punt Jove.

En aquesta escola es realitzaran activitats tals com el maneig de xarxes socials, tallers de creativitat, música i expressió, tallers d’imatge i marca personal, eixides per la naturalesa i activitats esportives. Totes elles basades en les temàtiques fonamentals de lideratge, gestió emocional i Mindfulness.

L’empresa Azimut 3.0 impartirà les activitats de l’escola que es desenvoluparà de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 13.00 hores. El preu serà de 95 euros el mes per alumne.

El termini d’inscripció i el pagament de la matrícula podran realitzar-se fins al divendres, 22 de juny, en el Punt Jove, de dilluns a divendres, de 09.30 a 14.00 hores o en les oficines d’Azimut 3.0, situades en la Calle Colón nº 3, 1º B, de Callosa d’en Sarrià, de 16.30 a 20.30 hores. Les places són limitades i l’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció.