L’Ajuntament de Cocentaina organitza la II Jornada de Recreació Històrica al Castell

L’Ajuntament de Cocentaina organitza la II Jornada de Recreació Històrica al Castell

Després del rotund èxit de l’any passat, en què vora 500 persones van poder contemplar com era la vida quotidiana al segle XIII al mateix castell de Cocentaina, des de la Regidoria de Turisme es torna a planificar per a aquest dissabte 26 de novembre una segona edició que es podrà visitar al llarg de tot el matí, en concret de 10.00 a 14.00 h.
La regidoria de Turisme s’organitza aquesta II Jornada de Recreació Històrica, una edició que espera repetir el mateix èxit que l’any passat i on cadascuna de les sales del Castell «recobrarà vida» per a mostrar com era el dia a dia a l’edifici en el segle XIII, de manera que es podrà conèixer, de manera lúdica, l’explicació de diferents aspectes de la societat: la religió, les armes, els costums i, en general, la vida en la societat medieval. Aquest any, com a novetat, es comptarà amb la participació de recreació d’entitats com ara Aliger Ferrum, Feudorum Domini, AC Urrea o Guardianes del Castellar.
Ivan Jover, regidor de Turisme i Cultura a l’Ajuntament de Cocentaina, explica que «aquesta activitat persegueix donar a conèixer de manera rigorosa les formes de vida i els costums del segle XIII en un espai únic com és el nostre Castell, una activitat que l’any passat va tindre una excel·lent acollida i que esperem anar consolidant any rere any».

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X