La Junta de Govern ha acordat hui iniciar la licitació per a la realització de les obres per a l’adequació d’una sala d’exposicions permanent del pintor Joan Ramon Castejón en la Casa Municipal de Cultura de Dénia. Aquesta nova sala es situarà en la planta baixa de la Casa de la Cultura a l’ampliar l’actual sala d’exposicions de la planta baixa i ocupant l’espai actual del departament de cultura. Aquesta reordenació suposarà que part de les actuals oficines del departament de cultura passaran a l’antiga biblioteca infantil situada en la planta baixa de la Casa de la Cultura. Del resultat d’aquesta actuació, la sala d’exposicions es dedicarà inicialment en exclusiva a l’obra de l’artista donada a l’Ajuntament de Dénia a la part dreta de la planta baixa.

Els treballs consistiran en l’adequació dels nous espais en obres en la sala i oficines, il·luminació i climatització dels nous espais. No es modificaran més elements del conjunt de l’edificació, no hi haurà substitucions prèvies, ja que tan sols es modificarà l’ocupació de la sala d’exposicions, respectant l’actual configuració i estructures de l’edifici, això com els seus actuals usos i mesures de seguretat contra incendis.

Aquesta és la primera actuació de revalorització de la Casa de la Cultura i dinamització de les actuals dependències després del trasllat de la Biblioteca Municipal al carrer Sant Josep.  El regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, ha manifestat que l’equip de govern té previst en els propers mesos ficar en marxa noves actuacions en l’edifici que ajuden dinamitzar les activitats que allí es realitzen conjuntament amb la UNED de Dénia.