Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat informen que amplien l’oferta esportiva 2019-2020 amb classes de danses àrabs i dansa-pilates per a públic adult. Aquestes classes s’impartiran en el pavelló d’Esports a partir d’aquest divendres, 18 d’octubre, en horari de 19.00 a 20.00 hores (dansa-pilates) i de 20.00 a 21.00 hores (danses àrabs). Les persones interessades podran provar de manera gratuïta aquest divendres 18 i també el divendres 25.

Dansa Pilates

Aquestes classes ajuden a esculpir el cos a través de la dansa, al mateix temps que enforteix, dóna elasticitat i reeduca les postures corporals. La dinàmica inclou treball en barra i amb elements com esterillas, pilotes de diferents grandàries, blocs i gomes cinta.

Danses àrabs

En aquestes classes el treball del cos se centra especialment en moviments de maluc, tòrax i cap, acompanyats de subtils moviments de braços al ritme de músiques àrabs.

En paraules del regidor d’Esports de Finestrat, David Alarcón, “enguany obrim el ventall d’opcions en el nostre pavelló de la Foia i a l’oferta de zumba, pilates, ballet o voley afegim les classes de danses àrabs i dansa-pilates en la vesprada dels divendres. Esperem que aquestes activitats siguen ben acollides pels veïns de Finestrat perquè són una fusió molt nova de dansa àrab alhora que es tonifica i enforteix el cos”.

Per a inscriure’s, les persones interessades poden acostar-se al pavelló municipal els divendres, en l’horari de les classes, entre les 19.00 i les 21.00 hores. També poden contactar amb la professora de Dansa, Anabel Ibáñez, en el núm. 606 41 76 85.