Oferir alternatives d’oci als joves petrerenses de 16 a 30 anys alhora que es dóna suport al sector cultural són els objectius que s’han marcat les regidories d’Infància i Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Petrer amb la campanya el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, el regidor de Cultura, Fernando Portillo, la gerent regional d’operacions de Cinema Yelmo, Laura López, i el gerent de Cinema Elm Vinalopó, Carlos Jordá.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de Cinema Yelmo Vinalopó, s’activarà demà, dimecres 29 de juliol. Els joves de 16 a 30 anys residents a Petrer que vulguen obtindre una entrada de cinema han d’apuntar-se a la llista de difusió de la regidoria d’Infància i Joventut enviant un missatge de whatsapp al número 687 224 881, després del que rebran un qüestionari que hauran d’emplenar per a obtindre la seua entrada.

Segons ha explicat el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, “les entrades s’assignaran per estricte ordre d’inscripció i els 700 primers registrats rebran un codi promocional per a canviar en la pàgina web de Cinemes Elm Vinalopó en comprar l’entrada”. També ha puntualitzat que els codis seran canviables fins al pròxim 30 de setembre.

Per part seua, el regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha indicat que “sabem el dure que han sigut aquests temps per a la cultura en general, però també per al seté art en particular, per la qual cosa, a més de plantejar aquesta iniciativa per a oferir més alternatives d’oci als nostres joves, ho fem per a continuar fent costat al sector cultural”. Portillo ha afegit que “per a nosaltres és un sector econòmic fonamental perquè som un referent a nivell comarcal que cada cap de setmana atrau a molta gent de localitats de l’entorn”. Amb el mateix objectiu de suport a la cultura, des de principis de juliol Petrer va posar en marxa “Cultura al Carrer”, una iniciativa de suport als artistes locals amb una programació de més de 30 espectacles des del 4 de juliol al 6 de setembre.

Laura López, gerent regional de Cinema Yelmo, ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament de Petrer al sector del cinema i ha destacat que “la prioritat de Cinema Elm és, en tot moment, garantir la seguretat dels nostres clients perquè puguen tornar a gaudir amb confiança de l’experiència Yelmo. En Cinema Yelmo hem implementat totes les mesures necessàries, seguint les recomanacions sanitàries, per a poder continuar oferint els nostres serveis i assegurar la màxima qualitat, seguretat i higiene”.

El regidor de Cultura ha avançat que, una vegada òbriguen les seues portes CinesMax Petrer, actualment tancats com a mesura de prevenció davant la COVID-19, també s’organitzarà una promoció similar.