L’Ajuntament d’Elda, a través de les regidories de Turisme i de Museus, ha organitzat per a dilluns que ve 18 de maig el joc ‘Troba els 7 sabates’, una proposta molt divertida basadoa en una visita per mitjà de realitat virtual al Museu del Calçat d’Elda. Aquest joc s’organitza amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, que enguany té com a lema ‘Museus per la igualtat: diversitat i inclusió’.

El joc, en l’organització del qual col·labora el Museu del Calçat i l’empresa local Aerofoto360, consisteix en el fet que els participants ‘virtuals’ localitzen set sabates que s’han amagat en les diferents escenes de realitat virtual repartits per totes les sales del Museu del Calçat. Per a això, els visitants aniran rebent una sèrie de pistes inicials per a completar la cerca.

El joc estarà disponible el mateix dilluns dia 18 de maig a partir de les 09.00 hores en la web de turisme de l’Ajuntament d’Elda (www.turismo.elda.es), en la seua app per als mòbils (Turelda) i a través de les seues xarxes socials (Facebook i Instagram).

Una vegada trobats les set sabates, s’haurà d’emplenar un xicotet formulari amb les dades dels participants per a entrar en el sorteig d’un lot d’articles de Ciutat d’Elda Turisme i del propi Museu del Calçat.

Cal destacar que, amb motiu de les mesures de seguretat adoptades pels diferents organismes, s’ha decidit realitzar aquest joc de manera virtual perquè qualsevol persona puga participar des de la seua casa i a través dels diferents tipus de dispositius amb els quals compte, apostant fermament per la igualtat en la divulgació dels fons existents en els Museus d’Elda.

Lorena Pedrero, regidor de Turisme, ha assegura que “amb aquesta iniciativa volem, a més de commemorar el Dia Internacional dels Museus, donar a conéixer a tots els ciutadans i ciutadanes un dels nostres museus i, a més, fer més suportable una situació complicada com la que ens està tocant viure”.