L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Joventut, i en col·laboració amb l’Escola d’Art Dramàtic Olga Sanchiz Esteve, organitzen la representació de l’obra ‘No deixes de creure’, divendres que ve a les 20.30 hores en la Plaça Castelar. Els vint participants d’aquesta actuació musical són joves amb edats compreses entre set i vint-i-set anys i podrà ser gaudida per tots els púbics.

La regidora de Joventut, Anabel García, ha explicat que “l’obra de teatre tindrà lloc al carrer. Amb això volem evitar els recintes teatrals convencionals a la recerca d’un públic que no freqüenta aquest tipus d’espais, afavorint així els espais urbans com a llocs en els quals desenvolupar activitats culturals”.

Olga Sanchíz, directora de l’Escola d’Art Dramàtic, explica que “amb aquesta obra, basada en una pel·lícula molt coneguda, pretenem llançar un missatge clar perquè les persones no deixen de creure, de desenvolupar el seu talent i sobretot de perseguir els seus somnis.

Els interessats a assistir a la representació poden sol·licitar l’entrada des de https://forms.gle/Bj2rQddzPnjjEKy78 o trucant al telèfon 966 98 92 36 en horari de 09 a 14 hores.