L’Ajuntament d’Elda, a través de les Regidories de Cultura i Teatre, Festes, Turisme, Relacions amb les Universitats i Joventut, ha preparat ‘Éldate a casa’, una programació cultural i d’oci online per a fer més suportable l’obligat confinament domiciliari als ciutadans i ciutadanes d’Elda.

El programa, que arranca demà dimecres i que es podrà seguir a través de la pàgina de Facebook i Instagram TV de l’Ajuntament d’Elda, inclou una àmplia proposta de concerts musicals, recitals, contacontes, conferències i xarrades, documentals, sessions de tardeo amb DJ, receptes de cuina, tallers didàctics, documentals, receptes de cuina, classes d’exercici físic, de ioga i de ball, entre altres propostes.

Aquesta programació tindrà propostes tant al matí (d’11.00 a 13.00 hores) com a la vesprada (de 17.30 a 20.30) i s’anirà anunciant amb la suficient antelació a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Elda. Ademas, s’ampliarà i renovarà dia a dia per a oferir continguts atractius i adaptats a tots els gustos i edats.

L’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració d’entitats, associacions, grups teatrals i musicals, artistes i diferents col·lectius, pràcticament tots de la ciutat d’Elda, que han volgut aportar el seu granet d’arena perquè, a través de l’entreteniment, la cultura i l’oci, la situació siga més suportable per a xiquets i majors.