La regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Elda al costat de l’Associació de comerciants, ha organitzat un Halloween Party en el Mercat Central, de 17.30 a 20.00 hores divendres que ve 26 d’octubre.

Per cinquè any consecutiu el mercat comptarà amb activitats com cuentacuentos, animació i caramels, com és tradicional en aquesta festa. “Hi ha ànims i una programació atractiva perquè els xiquets i els pares puguen passar una vesprada divertida”, ha assenyalat el regidor de Comerç i Mercats, Vicente Deltell.

A les 17:30 els diferents personatges aniran lloc per lloc amb els xiquets i els donaran caramels. De 18:30 a 19:30 tindrà lloc el cuentacuentos.

A més es posa a la disposició de les persones interessades a assistir a l’esdeveniment un tiquet de pàrquing gratuït per al temps que dura l’activitat.

“Tenim un mercat central on hi ha tot tipus de productes i ofertes” ha comentat Francisco Vico, portaveu de l’Associació de Comerciants, i ha animat al públic a acostar-se i passar una vesprada divertida.