L’Ajuntament d’Elda recupera el pròxim 20 de juny la ruta turística teatralitzada ‘Les Veus de la República’

L’Ajuntament d’Elda recupera el pròxim 20 de juny la ruta turística teatralitzada ‘Les Veus de la República’

L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Turisme, recupera la ruta turística teatralitzada ‘Les veus de la República’, que finalment no va poder dur-se a terme l’any passat a conseqüència de la pandèmia. La regidora de Turisme, Lorena Pedrero, ha donat a conéixer els detalls d’una proposta turística que se celebrarà el pròxim 20 de juny.

Pedrer ha afirmat que “l’objectiu del govern local és posar en valor la nostra història, el nostre patrimoni i la nostra identitat. Per això, aquest tipus de rutes històriques promocionen el paper que va jugar Elda en la història d’Espanya durant els últims dies de la Segona República, juntament amb la importància que va tindre un eldense de cor, com va ser Emilio Castelar, durant la Primera República”.

L’edil de Turisme ha recordat que “aquest tipus de propostes generen una gran expectació i en altres rutes hem comptat amb visitants de Madrid, Múrcia, Zamora, La Rioja o les Illes Balears, que s’han acostat per a gaudir de la nostra història i el nostre patrimoni”.

La ruta ‘Les Veus de la República’ es realitzarà en dues sessions, la primera a les 10.30 hores i la segona a les 11.00 hores. Per a complir totes les mesures de seguretat es reduiran els grups a 15 persones per sessió. El termini d’inscripció s’obrirà dilluns que ve 14 de juny i per a inscriure’s cal acudir a l’Oficina de Turisme o telefonar 966 980 300

Durant el recorregut guiat i teatralitzat es recorreran edificis i llocs emblemàtics, començant en la Plaça de la Constitució, visitant l’hall de l’Ajuntament per a conéixer la vara de comandament d’Azaña. A continuació la visita continuarà per la Casa de les Beltranas, que obrirà les seues portes als visitants, el Teatre Castelar, la Plaça Castelar, posant l’accent principalment en el monument dedicat a la seua figura, la Casa Gran del Jardí de la Música i la Biblioteca Alberto Navarro situada en el Col·legi Pare Manjón.

Lorena Pedrero ha agraït “la implicació de totes aquelles persones que han fet possible aquesta activitat, especialment als actuals propietaris de la Casa de les Beltranas, sobretot a Sara Sánchez qui en tot moment ha posat el seu habitatge a la disposició de la Regidoria de Turisme per a poder representar en ella una de les escenes”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X