L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha renovat els joguets didàctics i el material educatiu de la ludoteca Gloria Fuertes. La regidora de l’àrea, Sarah López, ha acudit a les instal·lacions situades al carrer Antilles, al costat de l’Església de San Francisco, per a fer lliurament de 28 jocs nous que han tingut un cost de 600 euros.

Sarah López ha explicat que “des de la Regidoria hem procedit a renovar els joguets, jocs i un altre material educatiu que s’havien deteriorat per l’ús. L’objectiu és que els 40 xiquets i xiquetes d’entre 5 i 12 anys que acudeixen a la ludoteca puguen divertir-se al mateix temps que s’eduquen amb un material que estiga en condicions”.

Cal recordar que en la ludoteca Gloria Fuertes els xiquets i xiquetes que acudeixen desenvolupen diferents activitats que fomenten la companyonia, com a jocs infantils, dibuixos, manualitats, lectures i activitats concordes a les festes nacionals, autonòmiques i locals, entre altres.

El servei de ludoteca és gratuït, compta amb dos monitors i disposa de jocs de taula, joguets i llibres infantils. L’objectiu és ajudar els pares i mares a conciliar la seua vida laboral i familiar.

El programa d’activitats és el següent: dilluns i dimecres, activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 5 i 8 anys; dimarts i dijous, activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes d’entre 9 i 12 anys; divendres, de 17.30 a 18.30 hores, activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 8 anys; de 18.30 a 19.30 hores, activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes d’entre 9 i 12 anys. La ludoteca Gloria Fuertes es mantindrà oberta fins a abril de 2020.