L’Ajuntament d’Elda se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’Ajuntament d’Elda se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Diversitat, se suma als actes del Dia de l’Orgull LGTBI que es va celebrar el divendres 28 de juny.

Per a celebrar aquest dia s’ha penjat la bandera arc de Sant Martí en un dels balcons de l’Ajuntament d’Elda com a mostra de suport al col·lectiu LGTBI i la regidores de Benestar Social i Diversitat, Alba García i Anabel García, han llegit un manifest que destaca els drets del col·lectiu, així com les garanties d’igualtat real i efectiva del grup en tots els àmbits socials i polítics.

Al seu torn, amb aquest text l’Ajuntament s’ha sumat “a totes les veus que clamen per un futur en igualtat per a totes les persones al marge de la seua identitat sexual, gènere o orientació sexual”.

“Com cada any l’Ajuntament continua donant suport a aquest dia”, ha assenyalat l’edil de Diversitat, qui ha posat l’accent a mostrar un suport prioritari a la causa reafirmant el compromís de la regidoria de Diversitat amb el col·lectiu LGTBI.

A més, el dissabte 13 de juliol, tindrà lloc l’acte central amb la festa ‘Mari Morena Party’ que consistirà en un cercaviles que començarà a les 18 hores a la porta del Bar Culture, seguirà per carrer Reyes Católicos, i recorrerà els carrers Antonino Vera, Juan Carles I i Pi i Margall, finalitzant a la porta del Pub Mestre, on es procedirà a la lectura del pregó.

Així mateix, el pregoner serà Juanma Martínez que ha assenyalat que “és un orgull doble ser el pregoner LGTBI”, mostrant així la seua il·lusió. A més, ha avançat el títol de l’acte: “Allibera’t”, explicant que “ens alliberarem de tots els conceptes dolents i les qüestions que no ens interessen quant a les persones dolentes, tinga un la condició sexual que tinga”.

eEstos actes compten amb la col·laboració de la Regidoria de Diversitat juntament amb el Bar Culture i Pub Mestre, a més de la participació de diversos col·lectius, com a Joventuts Socialistes, Falla Les 300, Assemblea Feminista i altres organitzacions d’Elda, Aspe o Villena.

 

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X