La campanya per a patrocinar el llançament de palmeres durant la celebració de la Nit de l’Albà de 2023 ja ha començat. L’edil de Festejos, Inma Mora, anima a tots els ciutadans, entitats i empreses al fet que participen d’aquesta tradició, una de les més populars i arrelades de les festes d’Elx amb el patrocini de les palmeres que es llançaran en la nit del 13 d’agost.
“Animem a la ciutadania a complir amb aquesta tradició amb la qual oferir una palmera als nostres sers estimats o a la causa que cadascun vulga”, ha assenyalat Mora, qui ha destacat la importància de participar en la Nit de l’Albà omplint de llum i so el cel d’Elx.
Les inscripcions ja estan en marxa i es podran realitzar fins divendres que ve 21 de juliol a les 14.00 hores a través del correu electrònic patrociniopalmera@elche.es o el telèfon de la regidoria de Festejos 966 658 209. La responsable de l’àrea ha destacat que malgrat la inflació els preus del llançament de les palmeres durant la Nit de l’Albà es mantenen respecte a anys anteriors.
A més, s’editarà un fullet amb els noms de tots els patrocinadors, l’hora i el lloc de llançament de palmera i a qui s’ofereix.