L’Ajuntament reprén la mostra de teatre amateur ‘Óscar Martín’ del 19 al 26 de juny en el Gran Teatre. La regidora de Cultura i Joventut, Marga Antón, ha presentat la nova edició al costat de diversos participants i ha ressaltat que “al llarg del temps s’ha forjat la relació entre el teatre jove i l’ensenyament en els instituts gràcies a la mostra”.

Juan Adrián Rodríguez, professor de teatre en l’IES Misteri d’Elx, ha afirmat que “per als joves actuar és vida, amb la mostra es poden pujar cada any a l’escenari i mostrar la seua essència”.

La mostra s’inaugurarà aquest dissabte amb els alumnes de l’assignatura de “Arts Escèniques” de l’IES Misteri d’Elx. Representaran “RapsOdia”, de creació col·lectiva. El segon dia serà el torn de l’Escola Somnis amb l’espectacle “Des-Conexión”, de Cristina Aniorte i Rubén Pleguezuelos. El dimarts 22 de juny actuarà el grup Xoà de l’IES Tirant lo Blanc amb l’obra “¡Cinco estrellas por favor!”, de J. Ginés Bas.

A continuació, el grup de teatre La Devesa representarà “El Principito” d’Antoine Saint-Exupéry. El dijous 24 de juny “Quemarropa Teatro”, de l’IES La Torreta presentarà “Criaturas”, de Sergi Belbel. L’últim dia actuarà el grup de teatre Óscar Martín” amb l’espectacle “Mal de amores”. La clausura de la mostra se celebrarà el dissabte 26 de juny amb el grup “Stres de quatre”, que mostrarà “Cantando bajo las balas”, d’Antonio Álamo. Totes les representacions seran a les 20 hores i les invitacions als espectacles es podran aconseguir en les taquilles del Gran Teatre o en Instanticket.