Des de l’Ajuntament d’Elx anuncien que el concert que l’Orquestra de la Comunitat Valenciana tenia previst celebrar el divendres 3 de juliol, en la Rotonda del Parc Municipal ha sigut cancel·lat per incidències en les agendes.

L’Ajuntament d’Elx retrà homenatge als herois que han lluitat en primera línia contra la pandèmia de la Covid-19 amb un concert de la Orquestra de la Comunitat Valenciana, organitzat per la Regidoria de Cultura, que se celebrarà el pròxim dia 3 en la Rotonda del Parc Municipal a partir de les 21.30 hores.

“Volem aprofitar que és la primera vegada que la Orquestra de la Comunitat Valenciana està a Elx per a retre homenatge a tots els herois d’aquesta pandèmia la seua contribució a salvar tantes vides. És la nostra manera d’agrair als sanitaris, bombers, Cossos o Forces de Seguretat, empreses i particulars el seu esforç i el seu treball per a fer que isquem d’aquesta situació al més prompte possible i en les millors condicions”, assegura la regidora de Cultura, Marga Antón.

“És simplement un gest d’homenatge i reconeixement que més tard es completarà amb un acte més protocol·lari en el Gran Teatre, però, ara com ara, és el primer pas per a reconéixer a tots aquestes persones el gran sacrifici que han fet per tots”, expressa la responsable de Cultura.

La Orquestra de la Comunitat Valenciana va ser creada en 2006 i està integrada per músics internacionals seleccionats pel seu director fundador i primer titular, Lorin Maazel. Aquesta formació s’ha situat ràpidament entre les més importants del panorama internacional.

La comesa fonamental d’aquesta orquestra és atendre el fossat en la temporada operística del Palau de les Arts. En el programa per al concert de la Rotonda figuren obres de Domenico Cimarosa, Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn. L’assistència a aquest espectacle musical serà per invitació.