L’Ajuntament d’Ibi convoca un concurs per a participar en la edició RGB MAGAZINE IBI: LA GRAN FÀBRICA

L’Ajuntament d’Ibi convoca un concurs per a participar en la edició RGB MAGAZINE IBI: LA GRAN FÀBRICA

El consistori i RGB Cultura Fotogràfica editaran un número especial fotogràfic dedicat al vincle de la ciutadania iberuda amb la indústria.
Ha tingut lloc la presentació del projecte fotogràfic i editorial que té entre mans l’Ajuntament d’Ibi i RGB Cultura Fotogràfica, en la qual ha sigut present Antonio Rico, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi; Carlos Balsalobre, organitzador i jurat i David Santacruz, de RGB Cultura Fotogràfica.
Es tracta d’organitzar una edició fotogràfica d’interés cultural, turístic i social, dirigit a la promoció d’Ibi amb la participació ciutadana. Després de la selecció de les fotografies, es publicarà un número especial monogràfic de la revista que reflectisca el vincle entre la ciutadania iberuda i la indústria des d’un prisma de fotografia contemporània que, lluny de buscar simplement una imatge bonica, cerca trobar moments i punts de vista diferents, en els quals entre l’àmbit paisatgístic, arquitectònic o social l’esperit del qual siga la lliure creació i la voluntat d’aportar elements motivadors que es recullen en fotografies originals.
En la convocatòria pot participar qualsevol persona nascuda o resident a la província d’Alacant, sense límit d’edat, podent presentar fins a un màxim de 5 fotografies per persona sense unitat temàtica. El termini de presentació s’inicia el 17 de març de 2023 i finalitza el 30 d’abril. No obstant això, per a fomentar la participació, l’1 d’abril, en el Centre Cultural Salvador Miró, es realitzarà una trobada a Ibi per a compartir un matí fotogràfic entre persones participants a la convocatòria, i en el qual poden començar a desenvolupar el treball que cadascun vulga presentar.
65 seran les fotografies que integraran la revista “RGB Magazine Ibi: La Gran Fàbrica” i els participants hauran d’enviar les seues propostes a info@estudiobalsalobre.es, el jurat de les quals serà el mateix Carlos Balsalobre, que s’encarregarà de seleccionar i organitzar les fotografies que integraran la publicació. Els autors finalment seleccionats rebran un exemplar de “RGB Magazine Ibi: La Gran Fàbrica” per cada obra inclosa en la publicació, ja que la intenció és que qualsevol persona tinga l’oportunitat de veure publicada la seua obra en una revista de qualitat.
Antonio Rico, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi, declarava que “és una molt bona oportunitat per a Ibi poder desenvolupar un projecte tan visual i de tanta qualitat i estil com el que ens ofereix RGB Magazine. Un punt de vista diferent que reunirà el que tant ens caracteritza, aqueix vincle especial entre la ciutadania iberuda i la seua indústria, i del qual fem partícip a qualsevol persona, independentment de si té o no formació fotogràfica”.
Les persones interessades poden consultar les bases en: https://www.ibi.es/es/ciudadania/cultura/concursos-y-convocatorias/bases_magazinergb

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X