L’Ajuntament d’Ibi, des de l’àrea de Cultura, juntament amb la Fàbrica de Paraules, col·lectiu artístic que treballa en l’àmbit de la narració oral, la música i la investigació teatral, preparen un conte teatralitzat online per al diumenge que ve, 26 d’abril, a les 18.00 h.

La retransmissió, que serà en directe i a través dels perfils de facebook de l’Ajuntament d’Ibi (@ayuntamientoibi) i de Facebook i Instagram de Fàbrica de Paraules (@fabricadeparaules), estarà narrat pel fantàstic Alberto Celdrán, artista i narrador de contes molt conegut en la professió, que traslladarà als xiquets i xiquetes d’Ibi, com si de manera presencial es tractara, els seus “Contes Monstruosament Divertits” durant al voltant de 50-55 minuts.

L’Ajuntament d’Ibi ha volgut celebrar, d’aquesta manera, el Dia del Llibre que se celebra aquesta mateixa setmana i aportar, així, el seu granet d’arena a les famílies que ja porten confinades més d’un mes amb els xiquets. De fet, la sessió està preparada per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys, per la qual cosa diumenge que ve a la vesprada podran gaudir en família d’aquest meravellós contacontes dirigit especialment per a ells.